Cum să-ți mărești sânii cu suplimentul nutritiv Breast Extra+?

4 pași simplii de mărire a sânilor

Dacă sunteți în căutarea unui răspuns la întrebarea cum să vă măriți sânii, sunteți în locul potrivit. Cu ajutorul suplimentului nutritiv BreastExtra +, mărirea sânilor este o chestiune din patru pași simpli. Încercați-le ți dvs. iar rezultatul nu trebuie așteptat mult.

Începeți_să_utilizați_BreastExtra_+

1 "Începeți să utilizați BreastExtra +

Cel mai recomandat este să utilizați 2 comprimate BreastExtra + de două ori pe zi la începutul celei de-a doua jumătăți a ciclului menstrual. După două săptămâni de utilizare, schimbările la nivelul sânilor vor fi vizibile, sânii vor fi mai tari, iar pielea va fi moale și mai catifelată la atingere. Acestea sunt semnale că suplimentul nutritiv a început să funcționeze.

Consumați_alimente_cu_valoare_nutritivă_ridicată

2 "Consumați alimente cu valoare nutritivă ridicată

Corpul tău are nevoie de anumite substanțe de a utiliza pentru a mări sânii. Așadar încercați să mâncați alimente cu o valoare nutritivă ridicată. Fructele, legumele, cerealele și un aport mare de proteine sub formă de carne și produse lactate vă vor oferi suficient „material de construție” necesar pentru ca bustul dvs. să crească.

Odihnește-te

3 "Odihnește-te

Creșterea sânilor are loc în principal în modul de repaus, relaxați-vă mult. Evitați factorii de stres și dormiți cel puțin 8 ore pe zi. Chiar în timpul somnului, organismul se regenerează și ingredientele active din BreastExtra + acționează cel mai eficient. Acest lucru vă va permite să vedeți rezultatele mai repede.

Urmați_planul

4 "Urmați planul

Multe femei vor să întrerupă utilizarea regulată a tabletelor imediat ce apar primele rezultate de mărire a sânilor. În ciuda entuziasmului inițial, totuși, continuați să folosiți așa cum ați fost planificat și veți obține sâni frumoși și veți arăta mult mai sexi.

Pentru a obține rezultate pe o durată mai lungă, încercați să luați BreastExtra + plus în mod regulat timp de trei luni. Comandați un pachet Diamond la preț redus și veți beneficia de transport gratuit.

BreastExtra+ comprimate premium
Cum are loc mărirea sânilor?

În perioada pubertății, corpul femeii începe să producă hormoni sexuali estrogeni care ajută la dezvoltarea glandei mamare. Cantitatea producției lor afectează mărimea și forma sânilor.

Extractele vegetale care fac parte din preparat sunt considerate de experți ca fiind fitoestrogeni - substanțe naturale de tip estrogen care stimulează corpul unei femei să producă țesutul glandei mamare și să ducă la creșterea sânilor.

obrázok ako zväčšiť prsia
list list

Ingredientele naturale ajută să vă măriți sânii

Yamul chinezesc este o plantă care ajută la echilibrul hormonilor sexuali feminini. A fost folosit în medicina veche chineză pentru capacitatea sa de a furniza fitoestrogeni organismului. În plus, ajută circulația sângelui în zona pieptului, îmbunătățind astfel transferul de nutrienți către sân. Yamul chinezesc susține activitatea glandei cu secreția internă și ajută la ridicarea nivelurilor de substanțe necesare pentru o creștere semnificativă a sânilor.

Feniculul a fost folosit de secole ca stimulent sexual și afrodisiac. Feniculul este utilizat ca mijloc natural de reglare a echilibrului hormonal. În plus, vă poate ajuta în timpul unei menstruația dureroase, precum și cu durerile de cap asociate cu menstruația. Extractul din această plantă normalizează glicemia și aduce un sentiment general de bunăstare.

Angelica chineză stimulează producția de estrogen și normalizează sistemul reproducător și hormonal feminin. Conține mai multe substanțe importante care ajută la problemele menstruale și în menopauză. Datorită capacității sale de a afecta semnificativ producția de estrogen, funcționează eficient cu alte ingrediente pentru a ajuta la mărirea sânilor.

Palmierul pitic este o substanță care ajută la menținerea nivelurilor optime de hormoni în organism, care ceea ce este esențial pentru dezvoltarea și creșterea ideală a sânului. Palmierul pitic are un efect pozitiv asupra organelor de reproducere și prin conținutul de prolactină crește frecvența diviziunii celulare în glandele mamare, contribuind la extinderea acestora. Interesant este că acționează și ca afrodisiac și are efecte benefice asupra psihicului.

Schinduful este o sursă bogată de fitoestrogeni, flavonoide și saponine. Extractele din această plantă sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a stimula producția de lapte matern la femeile care alăptează, dar mai ales prin faptul că ajută mărirea sânilor. Schinduful susține metabolismul grăsimilor, astfel îți menține o siluetă frumoasă.

Colagenul constituie 75% din țesuturile pielii. După vârsta de 25 de ani, conținutul de colagen din piele scade cu 1,5% în fiecare an. Această scădere începe să arate cel mai mult unde pielea este cea mai moale, adică pe bust.Prin urmare, suplimentarea cu colagen este necesară pentru început.

Izoflavonoidele din soia sunt cei mai importanți fitoestrogeni. Ele înlătură activitățile nedorite ale estrogenului, contribuind astfel la reducerea incidențelor de tumorilor legate de estrogeni (cancer de sân, cancer uterin). Acestea se leagă în mare parte de receptorii estrogeni direct în țesuturile sânului, provocând creșterea și întărirea acestora.

Detalii despre suplimentul nutritiv BreastExtra

Compoziție în doza zilnică: Yam chineză 320mg, Feniclu 280mg, Schinduf 240mg, Angelică 240mg, Damiana 200mg, izoflavoane din soia 180mg, Palmierul pitic 160mg, colagen hidrolizat 60mg, gelatină, stearat de magneziu - subtanță anti-aglutinare. Greutate netă: 16,3g (30 comprimate), 48,9g (90 comprimate)

Doza recomandată: administrați 2 capsule de două ori pe zi, cu multe lichide.

Avertisment: Nu este recomandat pentru copii, femei însărcinate și cele care alăptează. Depozitați într-un loc uscat și întunecat sub 35 ° C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este destinat să înlocuiască o dietă echilibrată și variată. Produsul conține soia! În caz de alergie la soia, nu utilizați BreastEXTRA.

rez prsnikom
  • 1. Țesutul muscular al cutiei toracice
  • 2. Mușchiul pectoral mare
  • 3. Glanda mamară (aici acționează componentele din BreastEXTRA + plus)
  • 4. Sfârc
  • 5. Areola mamară
  • 6. Canale galactofere
  • 7. Țesut gras
  • 8. Pielea
list