Cum funcționează mărirea naturală
a sânilor cu ajutorul comprimatelor BreastEXTRA +?

4 pași simpli pentru mărirea naturală a sânilor

Datorită suplimentului nutritiv BreastEXTRA, mărirea sânilor este o chestiune de 4 pași simpli. Încercați-l iar rezultatele vor fi vizibile în curând. Citiți cum funcționează cresterea sanilorcum sa ai sani mai marimarirea sanilor, cu BreastEXTRA comprimate. Afla cum sa ai sani mai mari.

1
Începeți să utilizați suplimentul nutritiv BreastEXTRA +

Este ideal să începeți să utlizați suplimentul nutritiv în a doua jumătate a ciclului menstrual, de două ori pe zi a câte 2 comprimate. După doar 2 săptămâni de utilizare, primele rezultate vizibile vor apărea pe bustul dvs. Primele semn că produsul începe să funcționeze sunt sânii mai fermi și pielea de sân mai moale și mai încordată.

2
Consumați alimente cu o valoare nutritivă ridicată

Pentru a mări sânul, corpul nostru are nevoie de materiale de construcție. Prin urmare, încercați să consumați alimente bogate din punct de vedere nutrițional cum ar fi fructe, legume, cereale ​​și proteine ​​din carne și produse lactate. Dieta nutrițională valoroasă și echilibrată vă va oferi o cantitate suficientă de nutrienți necesari pentru a vă mări noul bust.

3
Relaxați-vă

Relaxați-vă căt mai mult posibil. Odihna are o mare influență asupra creșterii sânilor. Evitați factorii de stres și dormiți cel puțin 8 ore pe zi. În timpul somnului, corpul se regenerează iar atunci este un spațiu ideal în care ingredientele active ale suplimentului nutritiv sunt eliberate și acționează mai eficient.

4
Utilizați produsul în mod regulat

Nu întrerupeți utilizarea regulată. Aceasta este o greșeală pe care o fac multe femei. După primele rezultate vizibile și mărirea sânilor, acestea vor înceta să mai folosească suplimentul. Dacă tânjiți să aveți sâni permanent frumoși, datorită cărora veți fi mai sexy ca niciodată, folosiți produsul regular.

Pentru a obține rezultate excelente și de durată, vă recomandăm să utilizați BreastEXTRA + în mod regulat timp de 3 luni. Prin urmare, comandați pachetul Diamant la un preț redus, cu transport gratuit.

Cum funcționează pastilele BreastEXTRA +?

În timpul pubertății, corpul feminin începe să producă hormoni sexuali estrogeni, care ajută la dezvoltarea glandei mamare. Cantitatea producției lor afectează dimensiunea și forma sânilor.

Suplimentul nutritiv BreastEXTRA + și extractele naturale care fac parte din produs sunt considerate de către experți a fi fitoestrogeni – substanțe naturale similare hormonului estrogen. Acestea stimulează corpul feminin să producă țesut ce are ca rezultat marirea sanilor.

Eficacitatea suplimentului nutritiv BreastEXTRA +
se bazează pe o combinație unică de extracte naturale

1
Ignamul chinezesc

Ignamul(cartoful) chinezesc este o plantă care contribuie la echilibrul hormonilor sexuali feminini. A fost folosit în medicina antică chinezească pentru capacitatea sa de a furniza organismului fitoestrogeni. În plus, promovează fluxul de sânge în zona pieptului, ceea ce îmbunătățește transferul de substanțe nutritive către sân. Ignamul chinezesc susține activitatea glandei endocrine și ajută la creșterea nivelului de substanțe necesare pentru o creștere semnificativă a sânilor.

2
Fenicul

Feniculul este folosit de secole ca stimulent sexual și afrodisiac. Este utilizat și ca mijloc natural de reglare a echilibrului hormonal. În plus, ajută la menstruații dureroase sau dureri de cap legate de menstruație. Extractul din această plantă normalizează nivelul zahărului din sânge și aduce o senzație generală de bunăstare fizică.

3
Dong Quai

Don Quai stimulează producția de estrogen și normalizează sistemul reproductiv și hormonal feminin. Conține mai multe substanțe importante care ajută la problemele asociate menstruației și menopauzei. Datorită faptului că poate afecta în mod semnificativ producția de estrogen, în cooperare cu alte componente, funcționează eficient pentru mărirea sânilor.

4
Palmierul pitic

Palmierul pitic este o substanță care ajută la menținerea nivelurilor optime de hormoni în organism, care este esențială pentru dezvoltarea și creșterea ideală a sânilor. Are un efect pozitiv asupra activității organelor de reproducere și, datorită conținutului de prolactină, crește frecvența diviziunii celulare în glandele mamare, ajutând astfel la mărirea acestora. Este interesant faptul că acționează și ca afrodiziac și are efecte benefice asupra psihicului.

5
Schinduful

Schinduful este o sursă bogată de fitoestrogeni, flavonoizi și saponine. Extractele din această plantă sunt cunoscute pentru proprietatea lor de a stimula producția de lapte matern la femeile care alăptează, dar mai ales pentru promovarea creșterii sânilor. De asemenea susține metabolismul grăsimilor, menținându-vă silueta slabă.

6
Colagen

Colagenul reprezintă 75% din țesutul pielii. După vârsta de 25 de ani conținutul de colagen din piele scade cu 1,5% în fiecare an. Această scădere începe de cele mai multe ori să se manifeste acolo unde pielea este cea mai moale, adică pe bust. Prin urmare, suplimentarea cu colagen este necesară pentru a menține o piele sănătoasă, suplă și moale.

7
Izoflavonoide din soia

Izoflavonoidele din soia sunt cei mai importanți fitoestrogeni. Acestea reprim[ activitățile estrogenice nedorite, contribuind astfel la reducerea incidenței tumorilor legate de estrogen (cancer mamar, cancer uterin). Se leagă î mare parte de receptorii estrogenului direct în țesuturile mamare, determinându-i să crească și să se întărească.

Detalii despre suplimentul nutrițional BreastEXTRA +

Compoziție în doza zilnică recomandată:: Ignamul chinezesc 320mg, Fenicul 280mg, Schinduf 240 mg, Don Quai 240 mg, Damiana 200mg, Izoflavonoide din soia 180mg, Palmierul Pitic 160mg, Colagen hidrolizat (animal) 60mg, Gelatină, agent anti-aglutinare – stearat de magneziu. Greutate netă: 16,3g (varianta 30CPS) sau 48,9g (varianta 90CPS).

Doza recomandată: se beau 2 capsule de două ori pe zi cu o cantitate suficientă de lichide.

Avertisment: Nu este potrivit pentru copii, femeile însărcinate și care alăptează. A se păstra într-un loc uscat și întunecat, la o temperatură de până la 35 ° C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Nu depășiți doza zilnică recomandată. Produsul nu este conceput ca un substitut pentru o alimentatie echilibrata si variata. Produsul contine soia! Dacă sunteți alergic la soia, nu utilizați suplimentul nutrițional BreastEXTRA.

Garanție de satisfacție 100%.

livrare imediată

Livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 70 €

Alegeți-vă unul dintre pachetele avantajoase
BreastEXTRA + printr-o comandă rapidă

BreastExtra
Basic
(30 comprimate)

BreastExtra 30CPS

BreastExtra Basic  (30 comprimate)

49.00  Lei

Suficient pentru 1 săptămână

BreastExtra pachet Standard
(90 comprimate)

BreastExtra 90CPS

BreastExtra pachet Standard (90 comprimate)

140.00  Lei

Suficient pentru 3 săptămâni

Cele mai îndrăgite

Pachet BreastExtra Standard plus (120 comprimate)

BreastExtra 120CPS

Pachet BreastExtra Standard plus (120 comprimate)

149.00  Lei

Suficient pentru 1 lună

Pachet BreastExtra Diamant (390 comprimate)

BreastExtra 390CPS

Pachet BreastExtra Diamant (390 comprimate)

349.00  Lei

Suficient pentru 3 luni