Vă recomandăm, cum vă puteți mări sânii

Întrebări și răspunsuri
Breast Extra consiliere

La întrebările voastre răspunde o echipă de specialiști din Breast Extra Plus.

Pentru orice întrebare nu ezitați să ne contactați. Vă vom ajuta cu mare drag pentru a face alegerea potrivită.

odborníčky ktoré poradia ako zväčšiť prsia
list
Fumatul asociat cu tabletele de mărire a sânilor nu are efect asupra rezultatelor.
Pentru rezultate maxime și de durată, vă recomandăm să luați 9-11 săptămâni. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un pachet de 230 de tablete și apoi de alte 100 de pachete. Asta este.
Toate coletele sunt expediate într-un pachet discret, fără publicitate, opac, pentru a vă proteja confidențialitatea.
Felicitări pentru un stil de viață activ! După cum știți, anumite exerciții pot ajuta la modelarea bustului. Totuși, exercițiul nu afectează în mod direct efectul produsului, deoarece funcționează pe bază de activarea de dezvoltare a glandelor mamare și acestea sunt exercitate negativ și nu influențează stilul de viață sănătos. Aceasta înseamnă că puteți să vă menține un stil de viață activ în timp ce luați medicamentul.
Recomandarea de să încețe să luați în mijlocul ciclului menstrual ce este legat de nivelul natural al hormonilor din organism - în acel moment există un nivel optim de hormoni în organism pentru a-și face efectul. Nu încetați să le luați după ce ați început..
Utilizarea produsului în acelasp timp cu contracepția nu este o problemă.
Preparatul se face pe bază de plante pur naturale. Acționează prin promovarea secreției hormonului feminin-estrogen și a altor care au ca rezultat mărirea sânilor. Nu trebuie să vă faceți griji pentru creșterea excesivă a părului și alte inconveniente.
Nu este atât de important dacă aveți sau nu menstruație. Important este dacă aveți ovarele sănătoase, care au o importanță deosebită în producerea hormonilor feminini. Dacă aveți funcția ovariană, produsul vă va ajuta cu siguranță să vă măriți și să vă întăriți bustul.
Rezultatele sunt permanente în marea majoritate a femeilor. Cu toate acestea, se recomandă utilizarea unui pachet mic de 30 comprimate ca doză de întreținere o dată la șase luni.
Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la creșterea în greutate. Acest preparat nu funcționează pe baza împachetării grăsimilor corporale, ci funcționează asupra glandelor mamare care se măresc și se întăresc.
Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Nu au fost găsite efecte secundare în timpul testării și niciun fel de efecte secundare nu au fost niciodată raportate de consumator. Nu este un medicament, ci un nutriceutic benefic pentru sănătatea umană, printre altele, are efect anti-cancerigen
O cantitate rezonabilă de alcool în combinație cu un preparat de mărire a sânilor nu este de obicei o problemă. Cu toate acestea, nu exagera ;-)
Produsele ambalăm întotdeauna cu cel mai mare accent pe confidențialitate. Pe colet nu este menționat numele e-shop-ului sau nici o reclamă care să sugereze conținutul pachetului. Nu trebuie să vă faceți griji.
Produsul nostru a fost dezvoltat special pentru mărirea sânilor. Procesul de extindere constă într-o creștere a țesutului glandei mamare, care determină, de asemenea, așa-numita "forță a sânului". Acest lucru este influențat și de rata de dezvoltare a mușchilor pectorali. Dacă aveți sâni cu adevărat mari și nu mai sunteți dispuși să faceți următoarea extindere, încercați exerciții de întărire a sânilor.
Produsul nostru a fost dezvoltat special pentru mărirea sânilor. Procesul de extindere constă într-o creștere a țesutului glandei mamare, care determină, de asemenea, așa-numita "forță a sânului". Acest lucru este influențat și de rata de dezvoltare a mușchilor pectorali. Dacă aveți sâni cu adevărat mari și nu mai sunteți dispuși să faceți următoarea extindere, încercați exerciții de întărire a sânilor.
Sânii sun formați în principal din țesuturi și grăsimi ale glandelor mamare. Dacă corpul tău pierde din greutate, cu siguranță ți se va reduce și bustul. Cu toate acestea, preparatul nostru nu mărește sânii prin acumularea de grăsimii, ci prin dobândirea unui volum mai mare de glandă mamară. Prin urmare, dacă slăbești semnificativ, sânii vi se vor micșora puțin dar nu așa de mult ca și înainte.

Noi răspundem

Aveți alte întrebări? Nu ezitați și scrieți-ne. Personalul nostru calificat vă va răspunde imediat!

Error