Opinii și referințe

” Știința modernă poate explica totul și testa complet”

În știința modernă, totul poate fi explicat și testat complet. De secole, femeile încearcă să găsească o modalitate eficientă de a-și mări sânii. Au încercat o gamă largă de creme, unguente, exerciții, intervenții chirurgicale și „leacuri miraculoase” cu un succes foarte limitat. Combinația de reacții adverse neplăcute și disconfortul asociat cu rezultatele minime determină femeile să tragă concluzia că nu există nimic cu care să-și îmbunătățească bustul. Cu BreastEXTRA + avem dovezi științifice că metodologia noastră nu are greșeli!

Un set atent selectat de ingrediente cultivate organic, care au fost testate minuțios în mai multe studii clinice, cu rezultate documentate în mod clar, creează o pastilă unică. 91% dintre femeile care au încercat BreastExtra + au confirmat o creștere vizibilă a mărimi sânilor în primele 3 săptămâni. 97% dintre femei și-au mărit dimensiunea sânului cu o cupă completă în 3 luni. Nu am primit o singură reclamație în istoricul acestui produs și nu au fost raportate efecte secundare. Exact asta își doresc toate femeile: rezultate sigure, eficiente și dovedite!

floating-leaf
floating-leaf

4.6

12 recenzii

Fără nume

Sânii mei nu au nici o formă. După ce am folosit pastilele voastre aceștia s-au schimbat și sunt mult mai frumoși, deci sunt bucuroasă.

Mădălina 29 de ani

Întotdeauna am fost mulțumită de sân meii, dar am vrut să aflu din curiozitate dacă funcționează cu adevărat. Mi-am comandat pastile de la dvs. dar încă nu le-am folosit, dacă nu am aflat ce efecte negative pot avea asupra organelor mele din corp. Totuși, toate recenziile pozitive m-au făcut să scriu ceva din punctul meu de vedere pentru a vedea dacă un astfel de sfat al recenziei mele ar fi postat pe site

Înainte
După

Florina 55 de ani

Vârsta și cei doi copii și-au lăsat amprenta pe sânii mei. M-am simțit urât abia după depășirea menopauzei, când am observat că am doar două obiecte plate care arată de la distanță ca niște sâni. Rezultatele sunt copleșitoare.

Liliana 33 de ani

Numele meu este Liliana și am 33 de ani. După multe experiențe în ceea ce privește mărirea sânilor cu diferite tablete, pot spune cu conștiință clară că m-a ajutat și sunt fericită, o mărire de 2 cm pentru 100 de comprimate Breast Extra. Comprimatele le-am utilizat în mod conștiincios 1x dimineață 1x seară + masaj la sân. De la prima pastila mi-am masurat talia o data pe saptamana, deci rezultatele sunt clare din partea mea.

Înainte
După

Cristina 23 de ani

Bună ziua, nu știu dacă pastilele voastre functionează atât de bine pe fiecare ori eu sunt un caz mai special. Am început să le folosesc așa cum este recomandat în a doua jumătate a ciclului meu. După o săptămână de utilizare am început să simt o ușoară furnicături în sâni și mai târziu a devenit durere, de care m-am speriat de la început, dar știam că este legată de creșterea sânilor mei. durerile alea au încetat cu timpul. Uite cum arată sânii mei după trei luni. Ca și cum mi-aș fi pus silicoane.

Înainte
După

Sonia 29 de ani

Am folosit BreastExtra aproximativ 13 săptămâni. Inițial, nu s-a întâmplat nimic. Am crezut că nu mai merită și am vrut să-mi returnați banii. Când v-am sunat, m-ați sfătuit să mai aștept puțin, efectul poate veni un pic mai tărziu. De atunci sânii mei au crescut după cum se poate observa în fotografiile atașate. Mă bucur că m-ați convins, altfel aș fi încetat să le iau tabletele și să fiu dezamăgit.

Aneta 39 de ani

Am fost surprinsă cât de repede a început să apară afectul de la BreastEXTRA. Deja a doua săptămână de utilizare am văzut că sânii mei încep să se schimbe în bine. La atingere, erau mai tari, mai rigi și păreau să crească … După tratament, am sânii aproape ca și atunci când eram însărcinată. Sunt foarte mulțumită de produs și de efect

Maria 19 ani

Aceste tablete mi le-a recomandat o prietenă. Când și le-a cumpărat am râs de ea și i-am spus să nu cumpere astfel de prostii. Dar când sânii ei au început să ia un volum remarcabil, trebuie să mărturisesc că am fost rușinată. Întrucât am moștenit și pieptul după tatăl meu, m-am decis să încerc. Sunt foarte mulțumită. Sânii mei sunt acum mult mai evidenți, mai tari și chiar mi-am găsit un prieten. Nu știu dacă este din cauza sânilor mai mari dar nu contează. El spune că sunt frumoși 🙂

Înainte
După

Linda 38 de ani

Înainte să folosesc pastilele voastre, sânii mei erau plați. Dar asta s-a schimbat după câteva săptămâni de utilizare BreastExtra +, au trecut apropape doi ani și încă mă simt perfect

Victora 22 de ani

Partenerul meu mi-a spus odată că, dacă nu vreau să-mi măresc sânii. Mai întâi l-am certat, dacă nu-i place sau cum își imaginează așa ceva??? După ce m-am calmat și gîndit un pic am văzut că sânii mei mici și plați nu îmi plac…Am găsit din întămplare site-ul dvs și trebuie să spun că sunt plăcut surprinsă!

Zamfira 32 de ani

Am vrut să-mi fac operație plastică. Totuși am (am avut) un corp asimetric..Șoldurile largi și piept ângust. Pe facebook am găsit reclama la BreastExtra plus și m-am hotărât să încerc. Reînvie sau mori..Dacă nu va da rezulate voi merge la operație..Spre surprinderea și fericirea mea (mi-e foarte frică de operații), a funcționat. Astăzi am sânii mai mari cu două mărimi! Nu aș crede în viață că se poate realiza așa ceva cu ajutorul pastilelor, dacă nu aș fi încercat-o singură.

Maria 24 de ani

Am cumpărat un pachet de 90 de comprimate cu gândul că, dacă voi fi mulțumită voi mai cumpăra altele pentru a ține o cură de cel puțin 3 luni de zile. Din păcate nu știu dacă fac parte din categoria de femei asupra cărora breast extra + nu are nici un efect și nici o schimbare. Nu numai că sânii nu mi-au crescut deloc, nu văd nici o schimbare. Dacă vreau deja să găsesc un aspect pozitiv, este o piele mai flexibilă, mai netedă, dar ceea ce atribuiesc este unui ulei de masaj. Deci, mi-au fost irosiți bani 🙁

Scrieți propria recencie
la BreastExtra+

Dacă sunteți interesat, puteți trimite și o fotografie

Trimite recenzia

Alegeți-vă unul dintre pachete

BreastExtra Basic  (30 comprimate)

BreastExtra
Basic
(30 comprimate)

Suficient pentru 1 săptămână

Ideal pentru încercare sau ca tratament de întreținere ocazional.
BreastExtra pachet Standard (90 comprimate)

BreastExtra pachet Standard
(90 comprimate)

Suficient pentru 3 săptămâni

Ideal pentru a începe călătoria către un bust frumos și pentru a evalua primele rezultate.
Pachet BreastExtra Standard plus (120 comprimate)

Pachet BreastExtra Standard plus (120 comprimate)

Suficient pentru 1 lună

Acest pachet convenabil este ideal pentru mărirea și fermitatea parțială a bustului