Întrebări frecvente

Voi întrebați Noi răspundem

Am pregătit un sumar al celor mai frecvente întrebări ale clienților noștri pentru a obține răspunsuri rapide și precise la tot ceea ce vă interesează.

În cazul în care nu găsiți răspunsul la întrebarea dvs. aici, consultați și secțiunea de sfătuire în care vom discuta unele subiecte mai detaliat.

Cum se administrează comprimatele?

Luați 2 comprimate de două ori pe zi, începând cu a doua jumătate a ciclului menstrual (aproximativ 10 zile după ultima menstruație). Este important să administrați produsul în mod corect și regulat. Mai mult, se recomandă un masaj ușor al sânului de două ori pe zi a câte 5 minute, cel puțin de două ori pe zi. Pentru un efect maxim și de durată, vă recomandăm să le folosiți 9-11 săptămâni. Aflați mai multe despre cum să luați BreastExtra pentru rezultate maxime

Pot să utilizez produsul în perioada ciclului menstrual?

Da, după cum ați început să le utilizați, nu întrerupeți să le luați niciodată. Nici măcar în timpul menstruației. Pentru rezultate semnificative, este important să se mențină dozarea periodică.

O să mă îngraș dacă iau pastilele?

Nu, acest preparat pentru mărirea sănilor nu funcționează prin creșterea grăsimii corporale. Nu trebuie să vă faceți griji de liniile voastre subțiri.

Cum funcționează?

Produsul conține fitohormoni angelica sinensis, yam sălbatic, cohosh negru, fenugreek, damiana și alte substanțe care acționează ca un înlocuitor natural de estrogen, stimulează corpul femeii să producă țesut mamar și să ducă la creșterea sânilor. Spre deosebire de terapia cu hormoni clasici, funcționează și pentru a preveni apariția tumorilor dependente de estrogen (sâni, ovari).

Funcționează BreastExtra+ repede?

Da. Rezultatele sunt excepțional de rapide. Chiar și după zece zile de utilizare, rezultatele vor fi vizibile. Sânii vor fi mai tari și mai plini. După câteva săptămâni, schimbările vor fi cu adevărat semnificative. De exemplu, aceasta se vor reflecta și în mărimea sutienului pe care îl veți purta.

Folosesc pastile contraceptive. Există contraindicații pentru BreastExtra +?

Nu există contraindicații pentru utilizarea BreastExtra +, deoarece sunt folosite ingrediente pur naturale. Cu toate acestea, nu se recomandă utilizarea produsului în timpul sarcinii și alăptării, chiar dacă nu există efecte secundare nedorite.

Există o vârstă minimă pentru a cumpăra BreastExtra +?

Da, vârsta minimă de colectare este de 18 ani. Până în acest moment, dezvoltarea unei femei tinere nu este completă și sânii ei sunt în continuă creștere. Vârsta minimă mai mare

Există o vârstă minimă pentru a cumpăra BreastExtra +?

Da, vârsta minimă de utilizare este de 18 ani. Dezvoltarea unei femei tinere nu este încă completă iar sânii sunt în continuă creștere.

Unde se pot cumpăra comprimatele BreastExtra?

BreastExtra + nu este distribuit în farmacii nici în magazinele de specialitate, deoarece vrem să fim cât mai aproape de clienții noștri și să asigurăm cel mai mic preț al produsului. Nu ezitați să comandați pachetul de mărire a sânilor direct pe această pagină.

Îmi veți livra discret comanda?

Desigur, puteți fi sigură. Bunurile dvs. vor fi expediate într-un pachet discret care îl va proteja de daune și, în același timp, de ochii curioșilor.

Am dreptul să returnez produsul, dacă nu îmi place?

Vă garantăm o satisfație de 100% sau returnarea banilor. Dacă din orice motiv nu sunteți mulțumit de produs, îl puteți trimite înapoi iar noi vă vom returna banii. Aceștia îî veți primi pentru fiecare pachet nedeschis.

Noi răspundem

uitați-vă în zona noastră de sfătuire și aflați mai multe

Pachete avantajoase de suplimente nutritive BreastExtra, cu comandare rapidă
Alegeți-vă unul dintre pachete

BreastExtra
Basic
(30 comprimate)

BreastExtra 30CPS

BreastExtra Basic  (30 comprimate)

49.00  Lei

Suficient pentru 1 săptămână

BreastExtra pachet Standard
(90 comprimate)

BreastExtra 90CPS

BreastExtra pachet Standard (90 comprimate)

140.00  Lei

Suficient pentru 3 săptămâni

Cele mai îndrăgite

Pachet BreastExtra Standard plus (120 comprimate)

BreastExtra 120CPS

Pachet BreastExtra Standard plus (120 comprimate)

149.00  Lei

Suficient pentru 1 lună

Pachet BreastExtra Diamant (390 comprimate)

BreastExtra 390CPS

Pachet BreastExtra Diamant (390 comprimate)

349.00  Lei

Suficient pentru 3 luni