Întrebări frecvente

Voi întrebați
Noi răspundem

Am pregătit un sumar al celor mai frecvente întrebări ale clienților noștri pentru a obține răspunsuri rapide și precise la tot ceea ce vă interesează.

În cazul în care nu găsiți răspunsul la întrebarea dvs. aici, consultați și secțiunea de sfătuire în care vom discuta unele subiecte mai detaliat.

doktor odpovedá na otázky zväčšenia poprsia
Luați 2 comprimate de două ori pe zi, începând cu a doua jumătate a ciclului menstrual (aproximativ 10 zile după ultima menstruație). Este important să administrați produsul în mod corect și regulat. Mai mult, se recomandă un masaj ușor al sânului de două ori pe zi a câte 5 minute, cel puțin de două ori pe zi. Pentru un efect maxim și de durată, vă recomandăm să le folosiți 9-11 săptămâni. Aflați mai multe despre cum să luați BreastExtra pentru rezultate maxime
Da, după cum ați început să le utilizați, nu întrerupeți să le luați niciodată. Nici măcar în timpul menstruației. Pentru rezultate semnificative, este important să se mențină dozarea periodică.
Nu, acest preparat pentru mărirea sănilor nu funcționează prin creșterea grăsimii corporale. Nu trebuie să vă faceți griji de liniile voastre subțiri.
Produsul conține fitohormoni angelica sinensis, yam sălbatic, cohosh negru, fenugreek, damiana și alte substanțe care acționează ca un înlocuitor natural de estrogen, stimulează corpul femeii să producă țesut mamar și să ducă la creșterea sânilor. Spre deosebire de terapia cu hormoni clasici, funcționează și pentru a preveni apariția tumorilor dependente de estrogen (sâni, ovari).
Da. Rezultatele sunt excepțional de rapide. Chiar și după zece zile de utilizare, rezultatele vor fi vizibile. Sânii vor fi mai tari și mai plini. După câteva săptămâni, schimbările vor fi cu adevărat semnificative. De exemplu, aceasta se vor reflecta și în mărimea sutienului pe care îl veți purta.
Nu există contraindicații pentru utilizarea BreastExtra +, deoarece sunt folosite ingrediente pur naturale. Cu toate acestea, nu se recomandă utilizarea produsului în timpul sarcinii și alăptării, chiar dacă nu există efecte secundare nedorite.
Da, vârsta minimă de colectare este de 18 ani. Până în acest moment, dezvoltarea unei femei tinere nu este completă și sânii ei sunt în continuă creștere. Vârsta minimă mai mare
Da, vârsta minimă de utilizare este de 18 ani. Dezvoltarea unei femei tinere nu este încă completă iar sânii sunt în continuă creștere.
BreastExtra + nu este distribuit în farmacii nici în magazinele de specialitate, deoarece vrem să fim cât mai aproape de clienții noștri și să asigurăm cel mai mic preț al produsului. Nu ezitați să comandați pachetul de mărire a sânilor direct pe această pagină.
Desigur, puteți fi sigură. Bunurile dvs. vor fi expediate într-un pachet discret care îl va proteja de daune și, în același timp, de ochii curioșilor.
Vă garantăm o satisfație de 100% sau returnarea banilor. Dacă din orice motiv nu sunteți mulțumit de produs, îl puteți trimite înapoi iar noi vă vom returna banii. Aceștia îî veți primi pentru fiecare pachet nedeschis.

Noi răspundem
uitați-vă în zona noastră de sfătuire și aflați mai multe

Sfătuire