Vă recomandăm,
cum vă puteți mări sânii

marirea sanilor

Întrebări și răspunsuri

Breast Extra consiliere

La întrebările voastre răspunde o echipă de specialiști din Breast Extra Plus.

Pentru orice întrebare nu ezitați să ne contactați. Vă vom ajuta cu mare drag pentru a face alegerea potrivită.

Bună ziua, vreau să vă întreb dacă este posibil pot să fumez în perioada când folosesc aceste pastile sau este interzis.

Fumatul asociat cu tabletele de mărire a sânilor nu are efect asupra rezultatelor.

În câte zile văd o schimbare și cât de mult trebuie să le folosesc pentru a avea o dimensiune mare, am problema că după alăptarea copiilor s-au diminuat teribil și s-au pierdut ambelor când iau pachetul de 230 de bucăți de tablete cum va funcționa mulțumesc …

Pentru rezultate maxime și de durată, vă recomandăm să luați 9-11 săptămâni. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un pachet de 230 de tablete și apoi de alte 100 de pachete. Asta este.

Îmi puteți trimite produsul în așa fel, încât nimeni să nu poată afla ce este în pachet?

Toate coletele sunt expediate într-un pachet discret, fără publicitate, opac, pentru a vă proteja confidențialitatea.

Aș dori să întreb, de când fac sport activ, merg la alergat de 3 ori pe săptămână și căteodată la sală, dacă trebuie să încetez să fac sport în timp ce iau pilule sau asta nu afectează efectul tabletelor.

Felicitări pentru un stil de viață activ! După cum știți, anumite exerciții pot ajuta la modelarea bustului. Totuși, exercițiul nu afectează în mod direct efectul produsului, deoarece funcționează pe bază de activarea de dezvoltare a glandelor mamare și acestea sunt exercitate negativ și nu influențează stilul de viață sănătos. Aceasta înseamnă că puteți să vă menține un stil de viață activ în timp ce luați medicamentul.

Aș dori să vă întreb despre utilizarea tabletelor. Scrieți că trebuie să începeți să o luați în mijlocul ciclului menstrual. Până când trebuie administrate tabletele? De la jumătatea cicluclui până la sfărșitul ciclului după aceea să aștepți până la jumătatea următorului ciclu sau să le iau în continuu.

Recomandarea de să încețe să luați în mijlocul ciclului menstrual ce este legat de nivelul natural al hormonilor din organism – în acel moment există un nivel optim de hormoni în organism pentru a-și face efectul. Nu încetați să le luați după ce ați început..

Mă înteresează dacă iau HAK (contracepție hormonală), este o problemă?

Utilizarea produsului în acelasp timp cu contracepția nu este o problemă.

Vreau să vă întreb dacă pastilele nu vor face rău pentru o persoană cred că echipa nu este hormonală, deoarece am experiență cu pastile hormonale, s-a dovedit că am început să cresc peste gât, așa că de aceea întreb. Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsul dvs.

Preparatul se face pe bază de plante pur naturale. Acționează prin promovarea secreției hormonului feminin-estrogen și a altor care au ca rezultat mărirea sânilor. Nu trebuie să vă faceți griji pentru creșterea excesivă a părului și alte inconveniente.

Buna ziua, as dori sa comand pastile, dar exista o problema am43 ani si nu am menstruatie de 6 ani pot lua pastile si cand sa incep sa le folosesc, deoarece recomandati in a doua jumatate a ciclului menstrual.

Nu este atât de important dacă aveți sau nu menstruație. Important este dacă aveți ovarele sănătoase, care au o importanță deosebită în producerea hormonilor feminini. Dacă aveți funcția ovariană, produsul vă va ajuta cu siguranță să vă măriți și să vă întăriți bustul.

Buna ziua! Aș dori să întreb despre acest preparat, dacă în conformitate cu recomandările min. 3 luni rezultatele mărimii sânului sunt permanente multumesc Ioana

Rezultatele sunt permanente în marea majoritate a femeilor. Cu toate acestea, se recomandă utilizarea unui pachet mic de 30 comprimate ca doză de întreținere o dată la șase luni.

Buna ziua, as dori sa va intreb daca aceste pastile vor creste in greutate sau daca exista de a se îngrasa .. multumesc

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la creșterea în greutate. Acest preparat nu funcționează pe baza împachetării grăsimilor corporale, ci funcționează asupra glandelor mamare care se măresc și se întăresc.

Aș dori să vă întreb despre reacțiile adverse ale acestor medicamente pentru mărirea sânilor. Dacă pot exista probleme cu tractul digestiv, cancerul hepatic, cancerul de colon, cancerul de sân etc.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Nu au fost găsite efecte secundare în timpul testării și niciun fel de efecte secundare nu au fost niciodată raportate de consumator. Nu este un medicament, ci un nutriceutic benefic pentru sănătatea umană, printre altele, are efect anti-cancerigen

Folosesc aceste medicamente timp de 2 săptămâni, vreau să întreb dacă pot să beau alcool pe aceste pastile. Vă mulțumesc pentru răspuns.

O cantitate rezonabilă de alcool în combinație cu un preparat de mărire a sânilor nu este de obicei o problemă. Cu toate acestea, nu exagera 😉

Am vrut să vă întreb că, dacă fac comanda pentru produsul voastru, veți putea să-l împachetați, încât să nu se vadă că am comandat pastile pentru mărirea sînilor? Sunt timidă și aș fi nefericită dacă cineva din sat ar aflat ce am comandat. Vă mulțumesc pentru răspuns Monica

Produsele ambalăm întotdeauna cu cel mai mare accent pe confidențialitate. Pe colet nu este menționat numele e-shop-ului sau nici o reclamă care să sugereze conținutul pachetului. Nu trebuie să vă faceți griji.

Vreau să vă întreb dacă sânii vor fi mai mari după aceste tablete, deoarece îi am deja destul de mari, vreau doar să fie mai tari …. este posibil cu aceste tablete sau este doar o mărire?mulțumesc

Produsul nostru a fost dezvoltat special pentru mărirea sânilor. Procesul de extindere constă într-o creștere a țesutului glandei mamare, care determină, de asemenea, așa-numita „forță a sânului”. Acest lucru este influențat și de rata de dezvoltare a mușchilor pectorali. Dacă aveți sâni cu adevărat mari și nu mai sunteți dispuși să faceți următoarea extindere, încercați exerciții de întărire a sânilor.

Bună ziua, vreau să intreb dacă, de exemplu, iau medicamentele pentru sâni si apoi pierd din greutate , se vor micșora? mulțumesc

Sânii sun formați în principal din țesuturi și grăsimi ale glandelor mamare. Dacă corpul tău pierde din greutate, cu siguranță ți se va reduce și bustul. Cu toate acestea, preparatul nostru nu mărește sânii prin acumularea de grăsimii, ci prin dobândirea unui volum mai mare de glandă mamară. Prin urmare, dacă slăbești semnificativ, sânii vi se vor micșora puțin dar nu așa de mult ca și înainte.

Noi răspundem

Aveți alte întrebări? Nu ezitați și scrieți-ne. Personalul nostru calificat vă va răspunde imediat!

Pachete avantajoase de suplimente nutritive BreastExtra, cu comandare rapidă
Alegeți-vă unul dintre pachete

Cele mai îndrăgite

BreastExtra
Basic
(30 comprimate)

BreastExtra 30CPS

BreastExtra Basic  (30 comprimate)

49.00  Lei

Suficient pentru 1 săptămână

BreastExtra pachet Standard
(90 comprimate)

BreastExtra 90CPS

BreastExtra pachet Standard (90 comprimate)

140.00  Lei

Suficient pentru 3 săptămâni

Pachet BreastExtra Diamant (390 comprimate)

BreastExtra 390CPS

Pachet BreastExtra Diamant (390 comprimate)

349.00  Lei

Suficient pentru 3 luni

Pachet BreastExtra Standard plus (120 comprimate)

BreastExtra 120CPS

Pachet BreastExtra Standard plus (120 comprimate)

149.00  Lei

Suficient pentru 1 lună